Hälsan i Fokus – Blogg

 • Massage - Hälsan i Fokus Syd
  2024-04-25 - Hälsan i Fokus 0 Kommentarer
  Motverka obalans i kroppen med hjälp av kunskap om kroppens avfallshantering

   

  Lymfsystemet är en avgörande del av vår kropps naturliga reningsprocess. Genom att förstå och vårda detta komplexa system kan vi skapa balans i både kropp och sinne. Upptäck hur kunskap om lymfsystemet kan leda till långsiktig hälsa och välbefinnande hos Hälsan i Fokus.

   

   

  Läs mer
 • 2024-03-11 - Hälsan i Fokus 0 Kommentarer
  Hur ett trögt lymfsystem påverkar kroppen och sinnet

  Ett trögt lymfsystem kan ha en betydande påverkan på både kroppen och sinnet. Det påverkar hur vi mår, vårt humör och hur vår kropp känns. När lymfsystemet inte fungerar som det ska så kan det få oss att känna oss tröga, trötta och göra oss mer mottagliga för förkylningar. Men oroa dig inte, det finns flera lösningar på hur du kan få igång ditt lymfsystem och känna dig pigg och glad igen. 

   

   

  Läs mer
 • lymfmassage i lund och skåne
  2024-01-18 - Hälsan i Fokus 0 Kommentarer
  Bli av med celluliter naturligt – Lymfmassage som en icke-invasiv behandling

  Celluliter är ett vanligt problem som drabbar nästan alla och kan vara svårt att bli av med. Men lymfmassage är en naturlig och icke-invasiv behandling som kan lindra celluliter. Lymfmassagen hjälper till att stimulera lymfflödet som tar bort slaggprodukter och överskottsvätska som har ansamlats under huden, vilket skapar det gropiga utseendet. Med denna skonsamma metod blir du av med celluliter och återfår mer energi i kroppen. 

   

   

  Läs mer
 • 2023-12-15 - Hälsan i Fokus 0 Kommentarer
  Hälsa och livskraft – Lymfdränage som en nyckel till välbefinnande

  Ditt välbefinnande är något som kan förbättras genom att ta hand om lymfsystemet. Det är det system som arbetar tyst i bakgrunden på att rensa bort toxiner och bekämpa infektioner i din kropp. En effektiv metod för att ta hand om lymfsystemet är lymfdränage- en behandling som effektivt minskar svullnad och värk i kroppen, förbättrar immunförsvaret, samt tar bort stress och toxiner i kroppen. 

  Läs mer

Hälsan i fokus

Ni hittar mig/Hälsan i fokus på Vi Hälsocenter Vinkelhaken 1d

Vinkelhaken 1d

247 36 Södra Sandby

Om Hälsan I Fokus Syd

Vi hjälper dig som kostrådgivare, lymfrådgivare, lymfmassör, hälsocoach och ACT ALP instruktör i en lugn och skön miljö.