Hälsocoach i Lund och över hela Skåne

Står du inför tröskeln till en sundare livsstil och vet inte riktigt var du ska börja? Oroa dig inte, Hälsan i Fokus är redo att ta dig under våra vingar. Som din hälsocoach är jag mer än bara en mentor; jag är din partner på resan mot bättre hälsa. Jag hjälper dig att identifiera dina mål, utforma en strategisk plan för att nå dem och stöttar dig hela vägen.

Kontakta oss

VÄlkommen till Hälsan i Fokus - Din hälsocoach i Skåne och Lund

Står du inför tröskeln till en sundare livsstil och vet inte riktigt var du ska börja? Oroa dig inte, Hälsan i Fokus är redo att ta dig under våra vingar. Som din hälsocoach är jag mer än bara en mentor; jag är din partner på resan mot bättre hälsa. Jag hjälper dig att identifiera dina mål, utforma en strategisk plan för att nå dem och stöttar dig hela vägen.

Vad är hälsocoachning?

Hälsocoachning är inte bara begränsad till viktnedgång eller att äta rätt. Det är en omfattande metod för att höja din livskvalitet på alla plan. Tillsammans utformar vi en personlig hälsoplan som speglar dina unika behov och utmaningar. Oavsett om ditt fokus ligger på stresshantering, fysisk träning, kosthållning eller mental hälsa, är jag här för att stötta dig. Tillsammans så hjälps vi åt och jag stöttar och guidar dig på vägen fram mot ditt mål eller din dröm. Ibland så kan man behöva hjälp med att hitta den sista pusselbiten och hur man ska gå vidare. Vi tittar på allt från kost, obalanser, stress, oro, ångest, negativa tankar, självkänsla och hur livet ser ut i övrigt. Många av våra sjukdomar i samhället idag kan vi förebygga med vårt sätt att leva, vår kost och om hur vi ser på oss själva. 

Kontakta oss

Fördelarna med hälsocoachning

Att ha en hälsocoach medför flera fördelar

Personlig anpassning: Din hälsa är unik och detsamma bör gälla för din plan.
Motivation och stöd: Jag finns här för att peppa och stödja dig, även genom de svåra tiderna.
Expertråd: Som utbildad inom kost och hälsobeteende ger jag dig råd som är vetenskapligt förankrade och effektiva.
Hållbara resultat: Mitt mål är att hjälpa dig med långsiktiga förändringar som leder till bestående god hälsa.

För vem passar en hälsocoach?

Mina tjänster passar alla, oavsett ålder eller nuvarande hälsostatus. Om du känner att det är dags att ta kontroll över din hälsa och arbeta mot en bättre livsstil, så är du redo för detta steg. Jag stöttar individer som möter olika hälsoutmaningar eller som helt enkelt vill förbättra sitt allmänna välmående.

 

Målen med hälsocoaching

Våra korttidsmål kan inkludera att förbättra dina kostvanor, öka din fysiska aktivitet eller minska din stressnivå. Långtidsmålen fokuserar på att etablera hållbara hälsosamma vanor som bibehåller din goda hälsa genom hela livet.

Vanliga frågor och svar

 

Vad gör en hälsocoach?

En hälsocoach hjälper dig att sätta realistiska hälsomål, skapa en anpassad plan och följa den samt erbjuder stöd och motivation längs vägen.

Hur kan en hälsocoach hjälpa mig att uppnå en sundare livsstil?

Genom individuellt anpassade program, motivation, kontinuerlig feedback och expertkunskap inom kost, kan en hälsocoach vara avgörande för din hälsa.

Är hälsocoaching något för mig?

Om du vill förbättra din fysiska eller mentala hälsa, eller söker en livsstilsförändring som leder till bättre välmående, då är hälsocoaching rätt väg att gå.

Hur skiljer sig en hälsocoach från en kostrådgivare?

En kostrådgivare fokuserar primärt på kost och näring, medan jag som hälsocoach tar ett bredare grepp och inkluderar även motion, stresshantering och andra livsstilsaspekter.

För mer information eller för att boka en konsultation, tveka inte att kontakta mig. Din resa mot en hälsosammare framtid börjar med det första steget – och jag är här för att ta det tillsammans med dig!

Vilka är Hälsan i fokus syd?

Det är så viktigt att lära känna sin kropp så man vet vad det är som den vill berätta för oss och att inte bara köra på.

Ofta behöver man göra mer än en sak, vilket kan vara svårt att ta tag i själv och veta vilken väg man ska gå. Man måste se allt som en helhet för allt hänger ihop!
Står du på en plats i livet som känns motig eller vill göra en förändring för en bättre hälsa?

Läs mer om mig

Kostrådgivning

Känner du att det är dags att göra en förändring i dina kostvanor?
Vill du få mer energi och äta rätt byggstenar för att kroppen ska fungera optimalt?

Lymfmassage

Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod som sker efter ett specifikt mönster och ordning. Behandlingen gör gott för allas kroppar oavsett om man har ett trögt flöde eller inte.

Lymfrådgivning

Jag hjälper till att komma fram till vad som kan vara orsaken och hur vi ska göra för att hjälpa din kropp på bästa sätt utifrån livssituation, kost och egenvård.