Kostrådgivning i Lund och över hela Skåne

Behöver du hjälp att komma igång med nya kostvanor eller förbättra din hälsa?

Kontakta oss

Personlig kostrådgivning i Lund och Skåne anpassad för dig

Skapa din unika kostplan

 

Är det dags att göra en förändring i dina kostvanor? Som kostrådgivare hjälper jag dig komma igång med en kostplan som ger dig mer energi och de rätta byggstenarna för optimal kroppsfunktion. Vi skapar en individuell plan baserad på din kropps biokemi och rena, näringsrika livsmedel. Hälsan i Fokus hjälper dig med kostrådgivning från Lund till södra Skåne. 

Koststrategier för viktminskning och en hälsosam livsstil

  • Känns det som att du har provat allt och inget hjälper eller händer?
  • Känns det som att din kropp jobbar mot dig?
  • Har du den envisa kroppen?
  • Vill du få mer energi?
  • Vill du få kroppen i balans och kanske önskar du även att gå ner i vikt?

 

Då kan vår ACT ALP-metod vara lösningen. Denna rotationskost baserad på paleo/stenålderskost fokuserar på organens vila och att kickstarta din ämnesomsättning. 

Möt vår erfarna kostrådgivare

Expertis och passion för kost och hälsa

 

Vi på Hälsan i Fokus är dedikerade till att hjälpa dig komma igång med din hälsoresa. Jag förstår utmaningarna i att ändra kostvanor och är här för att stödja dig genom varje steg, med fokus på rena, näringsrika livsmedel och en kost som stödjer din kropps naturliga processer.

Hälsan i Fokus: erfarenhet som gör skillnad
 

Jag som kostrådgivare i Lund och Skåne har djup kunskap om olika koststrategier, inklusive ACT ALP. Jag förstår vikten av att äta allsidigt, men inte alltid samma mat på varje tallrik, och hur detta kan påverka både din ämnesomsättning och ditt allmänna välbefinnande. 

Kostrådgivning för olika behov

Personliga Resultat: från viktminskning till förbättrad livskvalitet

 

Oavsett om du vill gå ner i vikt, få mer energi, eller förbättra din prestation, kan mina tjänster hjälpa dig. Vi fokuserar på kostplaner som är skräddarsydda för att matcha din unika biokemi och livsstil, med ett särskilt fokus på paleo/stenålderskost. Har du frågor eller funderingar på hur vi kan hjälpa just dig? Tveka inte att höra av dig! Ring 070-9966605 eller maila kontakt@halsanifokus.nu

 

 

Specialiserad rådgivning för allergier och känslighet mot vissa livsmedel

 

Allergier och känsligheter kräver en specialanpassad kost. Vi lägger upp en plan som inte bara tar hänsyn till dessa utmaningar, men också strävar efter att ge din kropp de näringsämnen den behöver för att fungera optimalt, baserat på principerna av ACT ALP och paleo/stenålderskost.

 

Hur hjälper vi dig komma igång?

 

Vi lägger upp en individuell plan för just dig baserad på kroppens biokemi och vad våra kroppar är skapta för.
Vi fokuserar på paleo/stenålderskost, så ren mat som möjligt med massor av byggstenar för alla våra processer i kroppen.

Kontakta oss

Vilka är Hälsan i fokus syd?

Det är så viktigt att lära känna sin kropp så man vet vad det är som den vill berätta för oss och att inte bara köra på.

Ofta behöver man göra mer än en sak, vilket kan vara svårt att ta tag i själv och veta vilken väg man ska gå. Man måste se allt som en helhet för allt hänger ihop!
Står du på en plats i livet som känns motig eller vill göra en förändring för en bättre hälsa?

Läs mer om mig

HälsoCoach

Vill du leva ett hälsosammare liv men vet inte riktigt var du ska börja?
Tillsammans så hjälps vi åt och jag stöttar och guidar dig på vägen fram mot ditt mål eller din dröm.

Lymfmassage

Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod som sker efter ett specifikt mönster och ordning. Behandlingen gör gott för allas kroppar oavsett om man har ett trögt flöde eller inte.

Lymfrådgivning

Jag hjälper till att komma fram till vad som kan vara orsaken och hur vi ska göra för att hjälpa din kropp på bästa sätt utifrån livssituation, kost och egenvård.